Detailed program

Wednesday, August 26, 2020
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›9:00 (1h)
› Lecture Hall Marthe Condat
›10:00 (20min)
› Welcome Hall
›10:30 (1h50)
› Lecture Hall Marthe Condat
›10:30 (2h)
› Salle du Conseil
›10:30 (2h10)
› Lecture Hall Le Châtellier
›12:30 (1h30)
› UPSIDUM
›14:00 (1h)
› Lecture Hall Marthe Condat
›15:00 (1h)
› Lecture Hall Marthe Condat
›15:00 (1h)
› Lecture Hall Le Châtellier
›15:00 (1h)
› Salle du Conseil
›16:00 (30min)
› Welcome Hall
›16:30 (1h30)
› Lecture Hall Marthe Condat
›16:30 (1h30)
› Salle du Conseil
›16:30 (1h30)
› Lecture Hall Le Châtellier
›19:00 (4h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1